18 JAAR IN EEN SEK(S)TE

Gerie Ten Wolde was 'Bruid van God' in de sekte 'De Gemeente Gods'. In werkelijkheid werd ze echter een (seks)slavin in de 'harem' van sekteleider Sipke Vrieswijk. De sekte was tevens een soort strafkamp met verklikkers. De leiders Sipke Vrieswijk en Aagje Folkerts leefden in grote weelde. De sekteleden betaalden immers al hun uitspattingen en peperdure aankopen.  
Pers: In 'Mijn Geheim' is een interview van 6 pagina's verschenen. Diverse regionale bladen besteedden er aandacht aan. Het artikel in BN De Stem (11 juni 2016) werd door het AD digitaal overgenomen.Op 23 mei 2018 werd op NPO 2 een documentaire uitgezonden getiteld 'De Hoofdvrouw.' Geertje uit die documentaire is de schrijfster van dit boek.Op 13 april 2021 werd op NPO 3 uitgezonden 'de Heraut' als onderdeel van de 4-delige serie 'de Afvallige.' Geertje vertelt daarin een deel van haar verhaal ondersteund door nagespeelde situaties.  Klik op de afbeeldingen voor videofragmenten.
 Deze 3e en laatste druk is uitverkocht. De identieke digitale versie van de 3e druk is nog verkrijgbaar op USB-stick in pdf-formaat.  Bestelcode: STE 
Prijs: €12,95 (incl. BTW en verzendkosten)

Een CD met 13 toepasselijke liederen uit het oeuvre van Geertje is bij dit boek uitgebracht en versterkt de inhoud. Speciale prijs:  €9,95 (incl. BTW en verzendkosten) 
Bestelcodes:  CDSTE of CDSTEM3 
Setprijs: €19,95 (incl. BTW en verzendkosten)  

Bestelcode: STESET of STESETM3  ISBN/EAN: 978-90-823746-0-5  

Bestelformulier (klik)